vineri, 27 ianuarie 2012

SENSATION COMES TO ROMANIA    Romania, pregateste-te… in sfarsit, se intampla! Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of White". ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara, recomandata de ProFM!

    Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.


    In fiecare vara, in Amsterdam, orasul natal al acestui fenomen, se lanseaza un spectacol nou, bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress in white" inainte de a porni in turneu in intreaga lume. In Romania, Sensation debuteaza in aprilie 2012 cu Ocean of White, un show celebru: o imersiune in translucid, intr-un univers fabulos, populat cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, DJ, dansatori, focuri de artificii, cascade de apa, lasere si multe altele.
    Pentru a va face o idee despre acest eveniment, va recomand sa descarcati DVD-ul "Sensation White 2010 Celebrate Life Amsterdam" din locatia:

https://www.kat.ph/sensation-white-2010-celebrate-life-amsterdam-pal-dvd-r-electrofreak-t4842206.html.
Sper sa va convingeti ca acest eveniment chiar nu trebuie ratat!
    

2 comentarii:

  1. La spectacolul de pe scena se adaugă spectacolul spectaorilor. E reconfortant sa vezi cum traiesc ei muzica, cum se bucura de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu voi fi acolo...sa fac particip la acest spectacol! Mi-am luat bilet...asa ca astept ziua de 21 aprilie!

    RăspundețiȘtergere