luni, 28 decembrie 2009

Orice lucru bun....nu ramane nepedepsit!

Postand pozele facute aseara prin oras, mi-am adus aminte de un mai vechi post de-al meu... si nu ma pot abtine sa nu reiau ideea.

Aseara am admirat cu placere tot ceea ce s-a facut si se incearca a fi facut in orasul nostru pentru a ne simti bine, a fi frumos, a trai civilizat si zambeam in coltul gurii aducandu-mi aminte pe cati i-am auzit acuzandu-l pe primar ca ar fi aruncat banii pe fereastra cu aceste instalatii de iluminat, bani cu care s-ar fi putut face altceva...!! Desigur, de fiecare data am intrebat "Ce sa se faca??.."....si credeti ca am primit vre-un raspuns??
Daca aveam orasul neiluminat, desigur s-ar fi gasit voci acuzatoare.. . Asa ca, ce sa mai zic..... suntem cu preponderenta niste criticisti.

Desi am o orientare politica diferita fata de cea a primarului, nu pot sa nu apreciez ce face cineva pentru colectivitate. Aici nu e vorba de apartenenta politica ci de OM!

OMUL SFIINTESTE LOCUL !!

Ne aruncam imediat cu critici, injective... si alte aleaa-alea fara insa a ne uita la noi.
Noi ce am facut pentru colectivitate? ? Noi facem ceva inainte de a critica???
Este deranjant cand auzi critici de la niste persoane care nici macar nu au coborat sa curete zapada in fata blocului, ce sa mai zic sa planteze un pom.....sa faca ceva!

Am simtit-o si eu pe pielea mea saptamana aceasta cand am pus filmuletul pe Internet . Desigur....critici la greu!

De aceea oameni buni, hai sa mai si facem ceva si abia apoi sa aruncam cu pietre in altii!

Si cum spuneaam.... , orice lucru bun...speram ca va fi apreciat si imbunatatit!

La buna revedere!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu